• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Свято "Святий Миколай у гості до нас завітав"

Свято "Святий Миколай у гості до нас завітав"

2016-12-20

/Files/images/DSC_0114.jpg

"Святий Миколай у гості до нас завітав"

Миколай, заходь в світлицю!

Подарунки в рукавицю

Поклади для дітлахів,

Щоби кожний з них радів!

Готувались ми до свята,

Вивчили віршів багато

До осель заходь усіх,

Де діток веселий сміх.

Діти в очікувані свята Миколая виготовляли листівки з побажаннями, вивчали вірші та пісні, готували малюнки для своїх близьких. І ось довгоочікувана мить 19 грудня Святий Миколай завітав до нас в садочок з побажаннями добра, миру, злагоди всім дітлахам та дорослим, вручив подарунки малечі. На святі діти читали вірші , грали в веселі цікаві ігри. Батьки власноруч виготовленими подарунками також привітали дітей.

Вагомою є роль народних традицій та обрядів у формуванні патріотично налаштованої осо­бистості: вони привертають увагу дошкільників до цінностей предків, створюють позитивний на­стрій, розкривають основи правомірної поведін­ки. В процесі ознайомлення з традиціями і звичаями емоційний досвід дітей та батьків збагачується новими враженнями, розширюється коло їхніх знань про довкілля . Залучення дітей до підготовки і відзначення свят народного календа­ря пробуджує в них любов до рідної землі, повагу до людей праці, інтерес до історії своєї країни.

/Files/images/DSC_0045.jpg/Files/images/DSC_0042.jpg/Files/images/DSC_0061.jpg/Files/images/DSC_0068.jpg/Files/images/DSC_0085.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 198

Коментарi