ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

2018-06-01

1 червня, в Україні відзначається чудове і зворушливе свято -Міжнародний день захисту дітей. Кожне місто до цього урочистого періоду готуються з любов'ю, щоб потішити найменших і беззахисних у всьому світі – дітей.

День захисту дітей – то веселкове сонячне літо, наповнене радістю, цікавими іграми, зустрічами з казковими героями, справжніми друзями, це турбота про здоров’я і добробут малечі.

Цього дня на спортивному майданчику нашого садочка зібралися дошкільнята , щоб літо зустріти та День захисту дітей урочисто відсвяткувати.

На святі, собливо радісно діти зустрічали Літечко (вихователь Паценко Р.А.), веселих Клоунів (інструктор з фізкультури Самко Л. Д. та практичний психолог Ткаченко Н. В.).

/Files/images/ЗД.jpg

Линула дзвінкоголоса музика , спів улюблених пісень про родину, про садок, про Україну, майданчик заповнювали цікаві ігри і забави – все це надало святу особливого веселкового настрою, ніжних барв довгоочікуваного літечка. Так мріється, щоб літо для кожного малюка було барвисте, радісне, оздоровлююче, пізнавальне і в садочку, і вдома.

/Files/images/ЗД 2.jpg/Files/images/ЗД 1.jpg/Files/images/ЗД 3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi