Спортивне свято у садочку

2019-11-18

/Files/images/спорт гр. № 12 (1).jpg

"Тато , мама, я - спортивна сім"я"

Рухова активність дітей дошкільного віку є природною біологічною потребою, ступінь задоволення якої багато в чому визначає подальший структурний і функціональний розвиток дитячого організму. Участь у фізкультурних святах сприяє виявленню самостійності та ініціативи у виконанні рухових завдань, досягненню кращих результатів в умовах змагань, вихованню дружби, наполегливості, відповідальності, дисциплінованості та інших морально-вольових якостей. Залучення батьків до безпосередньої участі у фізкультурних святах сприяє пропаганді фізичної культури серед населення, є однією з активних форм роботи педагогічного колективу дитячого садка з батьками у питаннях фізичного виховання.

Батьки зі своїми діточками, вихованцями нашого садочка, беруть активну участь у спортивних змаганнях. Відмінно та з задоволенням змагаються командами, впевнено крокуючи до перемоги.

/Files/images/гра загальна.jpgГрупа №8/Files/images/гра кульки.jpgГрупа № 8/Files/images/спорт гр. № 12 (6).jpgГрупа № 12/Files/images/спорт гр. № 12 (2).jpgГрупа № 12/Files/images/спорт гр. № 12 (3).jpgГрупа № 12/Files/images/Група № 9.jpgГрупа № 9/Files/images/Спорт № 9.jpgГрупа № 9

Кiлькiсть переглядiв: 180

Коментарi